Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Vikingsnacks produkter

EKTE NORSK er en spekematserie laget etter norske mattradisjoner, hvor gode råvarer er vesentlig - det må smake godt!

Produktene er av høy kvalitet og fantastisk på smak. Pølsene er ferdig oppskåret, og kommer i innpakninger med flott design.

Produktene er ferdigbehandlet, og kan spises direkte i fra pakningen, eller nyte den på brødskiva. Nyt den gjerne selv, rett fra pakningen, eller del med andre.

Elg
Storselgere av spekemat

Bestill din dugnadspakke..


Vi har satt sammen 4 dugnadspakker av de mest populøre pølsene, og du kan sende inn din bestilling her, ETTER at du har fylt ut skjemaet for å komme i gang med dugnaden. Først når skjemaet er sendt inn, vil din bestilling bli godkjent og sendt.

Dersom du ønsker å sette sammen din egen dugnadspakke, så ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med dette i forhold til innkjøpspris og anbefalt utsalgspris osv. Vår utvalg av pølser kan du se lenger ned på siden.

Mix og match med våre spekepølser

Ønsker du å sette sammen din egen dugnadspakke, kan du mixe og matche blant vårt gode utvalg av Ekte Norske spekepølser.

Elg

Elgpølse

Elgpølsen er en spekepølse med kjøttråstoff fra skogens konge. Et naturlig produkt for den jaktfrelste.

Allergener: 0

Hjort

Hjortepølse

Hjortepølse er en kvalitetspølse med hjortekjøtt. Eneste risiko er at du blir avhengig!

Allergener: 0

Reinsdyr

Reinsdyrpølse

Reinsdyrpølse er en spennende spekepølse med reinsdyrkjøtt fra vidda.En eksotisk smak fra den norske fjellheimen.

Allergener: 0

Hval

Hvalpølse

Hvalpølse er laget av førsteklasses kjøttråstoff fra Vågehval, og har en fin rund smak som må prøves!

Allergener: 0

Vikinger i Vikingskip

Vikingpølse

Vikingpølse er sterk på smak, med en utpreget kryddersmak med mye hvitløk.Vikingene spilte en viktig rolle i utviklingen av spekemattradisjoner i Norge. For å få den gode smaken i spekepølsene ble det tilsatt urter og krydder som vikingene brakte med seg til Norge.

Allergener: 0

Bacon

Baconpølse

Baconpølsen passer utmerket til både søtt og salt. Både på brødskiva, pizza, i omelett eller som tilbehør til risengryn og rømmegrøt.

Allergener: 0

Jegerpølse

Jegerpølse er en ekte stabburspølse. Det er krydderblandingen som setter det karakteristiske preget på en god stabburpølse, og nettopp kryddersmaken har vi lagt den aller største vekt på.

Allergener: 0

Øl i glass

Ølpølse

Ølpølse er smakstilsatt med Hansa øl og den er god som snacks til god forfriskende avkjølet drikke. Den gjør hverdag til en høytid.

Allergener: korn

Rødvin helles i glass

Rødvinspølse

Rødvinpølse det smaker luksus av! Laget av førsteklasses råstoffer av svin, storfe, får, rødvin og krydder.

Allergener: 0

Eifeltårnet, park og cogna glass

Pariserpølse med cognac

Parisersnabb med Cognac er spekepølse med smak inspirert fra det du møter på tur i mellom Europa. En ypperlig spekepølsesnacks til kveldskos og ellers festlige anledninger.

Allergener: 0

Akevitt glass

Festpølse med Akevitt

Festpølse med Akevitt er som navnet tilsier, en spekepølse som passer utmerket til festlig lag. Den er kraftfull på smak. Passer godt til snacks, tapas, pizza.

Allergener: 0

Chili

Chilipølse

Chilipølse: Elsker du Chilismaken er dette spekepølsen for deg. Chili spekepølse har mye smak, og passer utmerket som snacks, tapas, pizza og noe godt å drikke.

Allergener: Sennep

Etikett til spekepølse

Aurora Borealis

Aurora Borealis er vår hyllest til Nordlyset. Vi har laget til en ekte stabburpølse med viltsmak fra nord. (kommer)

Allergener: 0

Etikett til spekepølse

Hvitløkspølse

Elsker du hvitløk er dette spekepølsen for deg. En spekepølse tilsatt mye hvitløk, uten at hvitløkssmaken tar overhånd. Like god på ostesmørbrød og pizza, som til snacks i festlig lag.

Allergener: 0

Sterk pepperoni

Sterk pepperoni spekepølse har en utpreget kryddersmak med mye hvitløk. Egner seg utmerket til pizza og tapas. Konsistensen skal være litt grov og fast med fin farge.

Allergener:  0

Spekepølse uten svinekjøtt

En perfekt spekepølse til deg som ikke spiser eller tåler svinekjøtt. Mild og god smak som passer som snacks, på brødskiva, til pizza og ostesmørbrødet.

Allergener: 0

Etikett til spekepølse

Spansk Chorizo

En nydelig spekepølse med mye smak og krydder, den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprika. Den egner seg ypperlig til varmebehandling, på pizza eller i omelett. Spansk Chorizo er absolutt vinneren på tapas bordet, en svært populær krydderpølse som har blitt en favoritt hos mange nordmenn.

Allergener: 0

Kom i gang med forhåndssalg

Bestill gratis salgs materiell, og kom i gang med forhåndssalget. Fyll ut skjemaet, så er dere i gang med inntjeningen på et øyeblikk. Her kan man sikte mot stjernene, og få gode inntekter på kort tid.

Bestill dugnad i dag!

Vikingsnacks er laget med tanke på kvalitet og tradisjoner. Det er enkelt å velge Vikingsnacks.
Du kjenner det på den gode smaken.

Kom i gang med dugnaden